Gepost op

Introductie: Unieke compressie sokken van bamboe

Because we care, we zeggen het niet voor niets. Met onze Energy Socks gaan we een stapje verder. Deze nieuwe compressiesokken zijn namelijk naast de bamboe eigenschappen ook nog eens medisch verantwoord en daardoor ook nog eens goed voor jouw lichamelijke gesteldheid.

Wil jij na een lange werkdag vaak nog maar één ding en dat is zo snel mogelijk met je vermoeide benen en opgezwollen voeten omhoog? Niet nodig! Kies voor de Bambocks bamboe compressie sokken en voel je de hele dag fit en vitaal!

Hoe het werkt

De Bambocks energie sokken geven een druk (compressie) aan het onderbeen en de voet. Hierdoor wordt de doorbloeding in je benen en voeten gestimuleerd, waardoor o.a. zwelling door vocht afneemt en/of spataderen worden voorkomen. De verbeterde bloedcirculatie zorgt namelijk voor meer zuurstof in de spieren, waardoor je benen al snel fitter en energieker voelen.

 

De voordelen van bamboe compressiesokken

  • Unieke combinatie van (medische) technologie en de voordelen van bamboe
  • De bewezen medische technologie van degressieve compressie bevordert de bloedsomloop in jouw benen;
  • Door de hoge, geleidelijke druk heb je geen last meer van pijnlijke en zware benen en voeten;
  • Preventieve werking tegen spataderen;
  • Vermindering van vocht, zwelling en verlichting bij ‘restless legs’;
  • Geschikt voor sporten en dagelijks gebruik;
  • Geproduceerd in Portugal en uitgebreid getest op geavanceerde medische machines, waardoor jij optimaal profiteert van de juiste druk en beste kwaliteit

Maak korte metten met pijnlijke en vermoeide benen

De Bambocks energie sokken zijn unieke compressiesokken, waarmee je korte metten maakt met pijnlijke benen en voeten. De unieke stofsamenstelling van bamboe, polyamide en elasthaan maakt deze nieuwe compressiesokken bovendien extra speciaal! Onze Energy Socks combineren al het goede van bamboe met de – wetenschappelijk bewezen – voordelen van compressiesokken. Het resultaat: kwalitatief hoogwaardige, uiterst comfortabele compressiesokken waar jij letterlijk energie van krijgt!

Compressie Sokken Bamboe

Samenstelling: 56% Bamboeviscose, 36% Polyamide, 8% Elasthaan
Maten: 35-38, 39-42 & 43-46
mmHg: 16-24mmHg
Geschenkverpakking 2 stuks: Orange/Blue
Gratis verzending! Pre-order vandaag: klik hier

De Bambocks bamboe compressie sokken zijn wasbaar op maximaal 30 graden. De sokken zijn geschikt voor de droger bij een lage temperatuur, maar nog beter is het om ze aan de waslijn te laten drogen. Goed voor de sokken én voor het milieu.

Geef een antwoord